Att jag som tjej ska behöva utsättas för detta..

Postad i: Psykisk ohälsa

Nu tänkte jag dela med mig av en händelse som jag var med om igår som framkallade en panikångestattack.
Igår eftersom just nu är klockan 02:06 så var jag ute och gick en runda. Jag gick en promenad som ändå känts rätt okej.
kommer det 2 killar en bit bort som börjar skrika saker bland annat att jag ska stanna. Jag blev förföljd och nästan överfallen. När jag började gå snabbare började dem små springa. Jag började känna en fruktansvärd känsla i kroppen. När jag lyckades gömma mig från dem så ser jag när dem går förbi mig och letar efter mig och jag väljer att skynda mig hem på ett annat håll. Väl hemma så kommer panikångestattacken då insåg jag verkligheten. Det var andra gången på 2 dagar som något dåligt var på väg att hända.
Häromdagen var vi ute med M på kvällsrundan och möte då en påverkad man som börjar hälsa på ett obehagligt sätt. Och vi märker att M tycker situationen är obehaglig och sen klappar mannen M och börjar pilla väldigt mycket vid M's koppel sen när vi säger att vi måste gå vidare så vill mannen ta kopplet vilket gjorde mig otroligt rädd. Men A vägrade för han hade väl tagit M ifrån oss. Men idag när jag kom hem utlöstes panikångestattacken ordentligt, minnen från en händelse i höstas kom tillbaka minnen från mitt förflutna kom tillbaka.
Jag slutade svara folk för jag bara satt och grät och skakade, jag vill inte att folk ska tycka synd om mig utan jag tycker det är förjävligt att vi tjejer ska utsättas för sånt här. Och vill säga till alla att vara rädda om er!

Gillar

Kommentarer

Suzanne Philipsen ,
Fan vad arg och upprörd jag blir!
Även om du inte vill ha sympati så får du det av mig för tyvärr har jag utsatt för liknande saker. Glad att det gick bra iallafall men förståt fullständigt din panikångestattack. Ta hand om dig nu, kram på dig.
missphilipsen.com
ullizbulliz
ullizbulliz,
Hoppas du mår okej trotts allt det och hoppas verkligen inte att det har förstört dig allt för mycket! Jag är okej trotts omständigheterna! Ta hand om dig, kram❤️
nouw.com/ullizbulliz