Blev det bra eller dåligt?

Godmorgon!
Hoppas allt är bra med er? Det är iallafall bra med mig.
Jag vet att ni väntat på detta inlägg men jag har verkligen inte orkat skriva detta förrän nu.
Flytten gick bra och nu har jag snart bott här i 1 vecka.
Det har gått otroligt bra, bättre än förväntat.
Men eftersom jag har så svårt med förändringar så har det varit en omständighet, men det börjar bli bra och i slutändan kommer allt bli bra. Idag flyttar älsklingen ner. Nu om några timmar så blir jag sambos på riktigt. Helt ärligt så känns det overkligt och konstigt. Och jag kan absolut inte neka till att jag är nervös.. för det är jag!
Nu tänker ni säkert varför är du nervös?..
Jag är nervös för att detta är en förändring och jag vet att det kommer bli bra men det är en förändring, en ganska stor förändring och eftersom jag är extremt känslig för förändringar så reagerar som jag gör.
Men samtidigt så är det en lättnad inom mig för nu slipper vi dessa 44 milen ifrån varandra och jag får somna och vakna bredvid den människan jag älskar mest av allt varje dag.
Jag känner att jag verkligen tagit mig ur min ” bubbla” och tagit mig ut i vuxenlivet. Jag är redo att möta problem som kommer uppstå och det bästa är att jag inte kommer göra det ensam.
Jag vet om att detta kommer bli super bra.
Jag ska försöka få energin till att uppdatera er men jag kan inte lova något eftersom nu i början så kan de bli jobbigt för oss eftersom att jag reagerar som jag gör på förändringar men ska försöka göra mot bästa.
Nu ska jag fixa lite innan älsklingen kommer så vi hörs snart igen!
❤️

Gillar

Kommentarer