Blir drömmar verklighet?

Postad i: samarbete/sponsor

// INLÄGG I SAMARBETE MED FÖRETAGARNA //

Företagarna företräder 60 000 företagare genom 250 lokalföreningar. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat. Detta för att företagare ska få rätt förutsättningar att bli framgångsrika oavsett hur företagaren definierar framgång!

Som medlem hos företagarna så får man ta del av unika medlemserbjudande som underlättar och hjälper dig i ditt företagande.
Några exempel på det du som medlem får hjälp med är följande, juridisk hjälp, krishantering, dokumentmallar , ekonomitjänster, förmåner på allt ifrån kontorsinredning till betallösningar och drivmedel.

Nu undrar säkert ni vad Företagarna har för påverkan, politikerna lyssnar på företagarna då dem är remissinstans till riksdagen och regeringen och det finns med i viktiga utredningar. Som den lokala rösten i näringslivsfrågor påverkar de beslutsfattare ute i landets kommuner med deras 2000 förtroendevalda medlemmar. Företagarna arbetar hårt med att minska regelbördan, sänka företagarfientliga skatter och öka kompetensförsörjningen så att det blir lättare att anställa. Entreprenörer och samhällsbärare ska fokusera på att förverkliga sina drömmar istället för att lägga tid på pappersarbete.

Varje år arrangerar Företagarna över 1500 möten i deras 250 lokala föreningar som finns runt om i hela Sverige. Nätverksträffar, utbildningar och workshops där nya affärskontakter skapas, idéer föds och livslånga vänskapsband knyts.

Skulle det vara så att du inter hinner träffas så finns dem på webben och i sociala medier där dem varje vecka delar nyheter, filmer och avsnitt i från deras podcast med inspiration, kunskap, praktisk hjälp och med möten med beslutsfattare.

Har ni precis som jag nu fått en inblick i hur företagarna jobbar? Hur perfekt är inte detta?

Eftersom att min stora dröm är att driva eget företag så är företagarna helt perfekt för här får du all hjälp du kan tänkas att behövas, ibland när man startar upp eget så är det inte alltid så lätt att veta alla saker och då får man perfekta hjälpen. Eftersom att det är lätt hänt att man känner sig ensam när man startar upp något eget så är det perfekt att företagarna finns för då behöver du inte känna dig ensam och du får möjlighet till att få den exakta hjälpen du behöver även om det bara är ett litet tips till mer avancerade saker så får du fortfarande den hjälp du kan tänkas att behöva. Så går du i tankarna om att starta eget så bör du göra som jag gjort att besöka Företagarna.


Gillar

Kommentarer