Bra hår är hår utan mjäll!

Postad i: samarbete/sponsor

//Inlägget är i samarbete med mjällbuster.//

Detta skriver mjällbuster på deras hemsida (https://www.mjallbusters.se /)

" Ett kvalitativt mjällschampo till ditt hår. Det är vårdande samtidigt som det är effektivt. Vilket gör att du kan hålla din mjäll borta relativt enkelt. Vill du ha råd om hur du ska behandla kan du läsa här ”så här använder du mjällschampo”

När du använder det mjällschampo som vi tagit fram så får du ett fullgott schampo som du kan tillämpa för att behandla mjäll. Men som också är ett mycket högklassigt schampo som håller ditt hår rent. Du bör regelbundet använda för att ha ett fortsatt strålande resultat för ditt hår samt för att bibehålla en frisk hårbotten.

Vi erbjuder snabba leveranser samt fraktfritt inom Sverige. På vår hemsida finns även en chatt där du kan ställa frågor och få snabb personlig service."


Vi alla känner nog någon som har problem med mjäll? Om inte så vet ni vad ni kan tipsa om ifall ni nu skulle träffa någon som har mjäll. Hur fantastiskt är det inte att det finns en produkt som är både bra och effektiv?

Det ska inte behöva vara så svårt att få en bra hårvård, vi är många som bryr oss om vårat hår och då är detta ju det perfekta.

Jag tycker att det är super bra att det finns produkter som verkligen har fått bra omdöme av andra användare.

Deras nya kommer att lanseras i September men kommer gå att förbeställa redan i Juli.

Jag kommer verkligen att förbeställa det då mitt hår är så sönder slitet och har problem med mjäll i perioder.

Jag tycker att ni kan precis som jag klicka er in på deras hemsida och kika, även om ni inte gör det för er egen skull kan ni ju tipsa andra ni känner.

Gillar

Kommentarer