DEN SOM BLIVIT MÅNGAS BÄSTAVÄN

Postad i: samarbete/sponsor

// I SAMARBETE MED ​BLUSHME //
Ett väldigt annorlunda inlägg😅
Idag fick jag ett sms om att jag hade ett paket att hämta ut och så klart så var det min Satisfyer Pro 2 Next Generation.
Satisfyer Pro 2 Next Generation är en lufttrycksvibrator. Jag verkligen älskar denna sexleksaken. Det är inte många sexleksaker som jag gillar men denna kan jag verkligen stå för att jag älskar! Jag har aldrig kunnat få en orgasm när jag använt någon sexleksak förut men med denna så tar det verkligen inte lång tid.
En lufttrycksvibrator är enligt många en revolutionerande sexleksak, framtagen för att stimulera klitoris. Om man ska försöka förklara den med ord som sugande, pulserande, vibrerande, exploderande, till och med någonting jag aldrig tidigare upplevt!
Den leksak är otroligt smidig och lätt att använda, du startar den och placerar den precis över klitoris och väljer det läge du vill ha!
​Lyfttrycksvibratorn 

är uppbyggd på så sätt att den avger stimulans utan att ens vidröra klitoris. Precis innanför munstycket sitter två små karmar som skjuter ifrån sig tryckvågor vilket ger en slags pulserande stimulans.
blushme har dem nu en rabattkod som ger dig 15% på ditt köp. Ange koden

" Luft15" så får du som sagt 15 % på deras köp. Deras vinnare för bäst-i-test lufttrycksvibrator är Satisfyer Satisfyer Pro 2 Next Generation. Vilket säger hur bra den faktiskt är. Så har du inte testat den än så rekommenderar jag verkligen att du går in på deras hemsida och beställer hem en själv.

Gillar

Kommentarer

Jenniferofhbg
Jenniferofhbg,
Den är såååååå bra 😃 bästa ever ju 😃
nouw.com/jenniferofhbg
ullizbulliz
ullizbulliz,
Jag älskar den, aldrig haft någon bättre 😃😍
nouw.com/ullizbulliz