Eventmaterial

Postad i: samarbete/sponsor

// INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED https://www.utslaget.se/produkter/eventmaterial //

Utslaget.se har dem flera år av erfarenhet från presentreklams-branschen. De arbetar med ett brett sortiment av giveaways, flera olika tryck- och märkningsmetoder och service av högsta kvalité.

Utslaget.se är en av få svenska webbshoppar som bland annat kan erbjuda gåvor från kända varumärken som Georg Jensen, Eva Solo och B Away, något som gör dem unika inom branschen!

Deras webbshop innehåller mer än 45.000 profilprodukter men hittar du inte det du söker så kan du alltid ringa dem så hjälper dem dig!

Hur fantastiskt är inte detta ?

På deras sida har dem allt ifrån fasadflaggor/beachflaggor, rollup, reklamballonger, banderoller/vepor, mattor, tält, logoband, mässbord, flaggor, gatupratare, hållare & ställ, möbler, takdisplayer och väggar. Dem har alltså väldigt många olika kategorier och du kan lägga på ditt egna tryck. Hur bra är inte det? Har du ett företag som du vill ska få annan marknadsföring så kan du alltid lägga på ditt egna tryck på deras produkter. Då marknadsför du ditt egna företag samtidigt som du får något unik. Jag själv tycker att det är super bra. Det är perfekt för mässor och event.
Behöver du hjälp med att utforma ditt budskap så har dem
en studio som gärna hjälper till med grafiska korrektur!

Allt detta hittar du på https://www.utslaget.se/produkter/eventmaterial , så gör precis som jag kika in på deras hemsida och se ifall du hittar något som passar dig och ditt företag. Ni kan väl kommentera här under vad ni tycker om deras utbud och ifall ni hittar något som passar er ?

Jag själv har hittat lite saker under logoband som är väldigt intressanta och under fasadflaggor/beachflaggor som jag faktiskt är väldigt intresserad av.

Så kika in på deras hemsida som ni hittar här under.

https://www.utslaget.se/produkter/eventmaterial

Gillar

Kommentarer