Gästbloggare: QueenAlixx

Postad i: länkbyte/gästblogg/samarbete med andra bloggare

Hej! Nu kanake ni undrar vem är den här bruden? Jo jag heter Alexandra men kallas Alixx och jag är 19år och fyller 20 till sommaren.
Jag driver bloggen QueenAlixx här på nouw, innan jag startade bloggen så drev jag bloggen Lillalexandra (också på nouw) men jag tröttnade på namnet och ville börja om.
Jag driver även en youtube kanal under samma namn som bloggen (QueenAlixx)

Jag är en väldigt glad tjej som tyvärr lider av bipolär sjukdom , jag är väldigt sprallig när mitt mående är på topp! Jag älskar att blogga och att hålla på med youtube men mina största hobbys är att läsa böcker och att måla/rita.

Jag bor ihop med min sambo André i Dals ed , vi bor i en liten stuga på han föräldrars tomt tills någon av oss har fått ett fast jobb.

Under vardagarna så går jag i skolan för jag läser ett 4:e år på gymnasiet och under mina skoldagar så passar jag på att umgås med mina vänner och jag passar även på att gå och umgås med min mormor under mina lediga timmar.

Jag bloggar mycket om min vardag och jag delar med mig av mina youtube videos på min blogg. Jag bloggar även om saker jag har starka åsikter om , men det kan också vara något så litet som när jag visar upp en selfie som jag är nöjd med!

Om ni tycker att jag verkar pytte lite intressant eller jätte intressant så tveka inte att gå in på min blogg och följa mig!

Nouw.com/QueenAlixx

Hoppas alla ni får en trevligt helg!
Kram! :)

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Vad kul med gästblogg! 😃 Jag skulle gärna vilja göra det nån gång 😊 Säg till om du skulle vara intresserad i framtiden 😉
nouw.com/evelinarou
ullizbulliz
ullizbulliz,
Skicka ett meddelande till mig❤antingen här på nouw eller till min mail oliviasblogg@outlook.com😀😀❤
nouw.com/ullizbulliz
ssandraaf
ssandraaf,
Så roligt 😃 hennes blogg är bra!!
nouw.com/ssandraaf
ullizbulliz
ullizbulliz,
Moasjodin
Moasjodin,
Vilket roligt inlägg fina du! Ska in och kolla in hennes blogg nu 😃
nouw.com/moasjodin