Hur viktigt är skor för dig?

Postad i: samarbete/sponsor

//INLÄGG I SAMARBETE MED Stooks.se //

Hur viktigt är det inte med ordentliga skor nu när det har varit väldigt dåligt väder?
Och för mig är det väldigt viktigt att skor även ser bra ut och det är väldigt viktigt för många andra också.
Hos Stooks dem snygga gummistövlar till olika priser, hur fantastiskt är inte detta?

Jag tycker detta är helt perfekt. Dem har olika sorter och olika modeller. Dem har låga stövlar till höga skaft i olika färger dessutom, vilket gör det bättre för att då har du mer att välja mellan men även fodrade och tunnare där man har möjlighet att lägga i en extra ullsula för att behålla värmen. Du hittar stövlar för att klara en aktiv livsstil med dåligt väder! Kan det bli mer perfekt?
Man ska inte låta dåligt väder styra ens dagar. Kläder efter väder som man brukar säga.
För mig är detta perfekt nu när de har varit så dåligt väder eftersom att Milton behöver fortfarande flera promenader per dag trotts väder, så nu kan jag slippa att komma hem med kalla och blöta fötter, vilket underlättar vardagen för mig då jag inte behöver riskera att bli förkyld eller sjuk mera. Ska även se till så att sambon får ordentliga skor så vi kan vara ute oavsett väder utan att bli kalla och blöta och bli sjuka.
Så gör som jag och kika in på deras hemsida och kolla vad dem har och se om du hittar något som passar dig och din vardag. Dem har verkligen så mycket olika just för att de ska finnas något som passa för alla och skulle du inte hitta några stövlar så har dem även andra skor att välja mellan så gör som jag och kika in på deras hemsida, vem vet du kanske hittar dina dröm skor!

Gillar

Kommentarer