Jag orkar inte mer, Jag vill inte mer.

Postad i: Psykisk ohälsa

Varning känsligt inlägg!
Läs inte om ni är lätt triggade.


Jag måste skriva av mig. Idag var jag på möte på psykatrin.

Vilket fick mig att må ännu sämre än när jag gick dit. Jag hade förhoppningarna att jag skulle få hjälp men det kommer inte att bli så. Jag är så psykiskt och fysiskt förstör, jag orkar verkligen inte längre och helt ärligt så har jag ingen lust längre. Min " vardag" är för ostabil för att få hjälp. Trotts att jag sitter och säger till läkaren " Jag kommer ta mitt liv om jag inte får hjälpa, för jag kommer aldrig må bra eller få en stabil vardag om jag inte får hjälp". Men trotts mina ord som jag säger medan jag gråter så säger han till mig att påbörja en traumabehandling är för dumt och att det inte kommer att bli av. På riktigt hur fan tänker ni ? Jag och min mamma är väl dem som vet hur jag fungerar och om vi säger att jag behöver hjälp för att jag inte kommer ha en stabil vardag eller mående förrän jag får hjälp så är det väl det som stämmer?

Ni fattar inte att detta inte bara drabbar mig, det drabbar alla som står mig när som bryr sig om mig. Alla ser hur fruktansvärt dåligt jag mår men ni försöker verkligen borsta under det under mattan.

Jag känner ju själv att det kommit till gränsen där jag inte orkar eller vill mer men ni kan inte hjälpa mig ? Du som läkare verkar inte ta mig på allvar när jag säger att jag kommer ta mitt liv för att jag inte orkar mer ?

Min mamma sitter med mig på mötet och försöker hjälpa mig men du sitter och säger att det inte kommer bli av. Du fattar väl att det är pågrund av er som jag inte orkar mer, jag ber om hjälp men får ingen hjälp. Tror du på fullaste allvar att folk i min omgivning skulle uppskatta och tacka dig om jag tar mitt liv ? Nej det kommer vara erat fel. Man ber om hjälp men får ingen.

Jag har kämpat i flera år jag kan inte längre.

Hur tror ni min mamma känner när jag säger till dig att detta kommer ta mitt liv om jag inte få hjälp och du inte gör ett skit ? Mamma har kämpat i flera år för att jag ska få hjälp.

Hur fan hade du känt om det var ditt barn/familjemedlem/släkting osv? Nej juste ni tänker inte så. Jag har inte ens bott här i ett år och jag har inte fått någon seriös hjälp än.

Sitt inte och tro att ni vet vad som är bäst för en, ni känner inte mig på det sättet som jag och min mamma känner mig på.

Uppenbarligen vet ni inte vad som är bäst.

Men tack för att ni förstör oss mer än att hjälpa...

Gillar

Kommentarer

EmmaochMelissa
EmmaochMelissa,
Jag har varit där du är nu. Ta en dag i taget. Ge inte upp, du kommer att få må bra igen 💕
nouw.com/emmaochmelissa