Min tillit för er försvinner bara mer och mer.

Postad i: Psykisk ohälsa

Ber om ursäkt i förväg ifall detta blir ett långt inlägg, men jag känner att jag behöver skriva av mig.

Jag har i ungefär 3-4 års tid varit inskriven på vuxenpsykatrin. Vilket jag själv tycker har fungerat super dåligt. Det är flera saker som dem gör som är fel som påverkar mig väldigt negativt. Man bokar inte in dem mötena man bestämmer med mig, vilket gör att dem blivit dubbelbokade eller inte ringt när dem skulle osv. Igår hände det igen och just igår var det väldigt viktigt att jag fick samtalet jag väntade på. Eftersom detta inte är första gången som något dåligt händer så tröttnade jag.
Jag ringde då upp och sa till dem att om inte en läkare kontaktar mig så kommer jag till tidningen med alla deras fel för jag är så trött på att inte kunna få den hjälpen jag behöver utan att det ska vara massa strul. Jag är så missnöjd. Det har varit allt ifrån att dem inte bokat in mig dem datumen dem sagt till mig, jag har inte haft någon fast läkare, jag träffade en läkare och betalade massa pengar för det mötet och den läkaren sitter och snackar om sina tavlor på väggen, hur det var att ta studenten på dennes tid, att kvinnor ska vara korta osv, alltså fick jag ingen hjälp på det mötet. Jag har ingen tillit för någon myndighet längre. Jag är så trött på hur dem behandlar en.

Gillar

Kommentarer

Tina
,
Fy vad ledsamt att läsa! Så ska ingen behöva ha det eller känna. Tänker på dig Olivia! Hoppas att din blivande sambo och din familj ändå kan ge dig stöd även om du behöver professionell hjälp också.
ullizbulliz
ullizbulliz,
Absolut gör dem det ❤️
nouw.com/ullizbulliz