Ska du ta körkort?

Postad i: samarbete/sponsor

I Sammarbete med Körkortsskolan.

Håller du på med körkort eller ska du ta körkort ? Då borde du kolla in körkortsskolan.

Nu tänkte jag berätta lite om körkortsskolan.

Här nedanför hittar ni lite av deras tjänster.

" Övningar: För du effektivt ska lära dig all körkortsteori finns det olika övningar med körkortsfrågor inom kategorierna Trafikregler, Personliga förutsättningar, Trafiksäkerhet, Fordonskännedom & Miljö, samt Skyltar.

Körkortsfrågorna är utformade som trafikverkets körkortsfrågor, med bild till varje fråga och 2 – 4 svarsalternativ. Till alla frågor finns det förklaring och hänvisning till körkortsboken. Detta gör att du ökar din förståelse och kommer ihåg dina kunskaper inom körkortsteori längre.

Genom att göra frågor i varje kategori ser du enkelt vilka delar av körkortsteorin som du behöver öva mer på och vad du redan kan. När du klarat av alla kategorier kan du gå vidare och göra Teoriprovet.

Teoriprov: Teoriprovet består av körkortsfrågor från alla kategorier och är det sista steget innan du är redo för Trafikverkets teoriprov. Provet har samma upplägg som Trafikverket, det vill säga du måste få 52 av 65 rätt på 50 minuter för att få godkänt. Detta gör att du får in vanan att skriva prov samtidigt som du lär dig all körkortsteori du behöver för att klara teoridelen för B-körkort på första försöket!

Statistik: För att du lätt ska kunna följa din egen utveckling kan du se statistik på de prov och övningar du gjort tidigare. Med hjälp av statistiken ser du enkelt vad du behöver öva mer på. Du kan även gå tillbaka till gamla teoriprov för att se vilka frågor som du svarat rätt eller fel på. "

Hur fantastiskt är inte detta? Alla som har använt sig av kökortsskolan har sagt att dem klarat teroin på första försöket, vilket är helt fantastiskt! Så en hjälp på vägen emot ditt mål!

Lycka till!

Gillar

Kommentarer