tänkte berätra

eftersom några av er mailade mig och bad mig berätta om min vardag och hur min diagnos påverkar mig så tänkte jag göra ett litet inlägg om det !🌸
min adhd påverkar mig på olika sätt varje dag likaså även min depression! allt är från dag till dag ! ibland fungerar jag jätte bra andra dagar fungerar jag inte alls.
hur min vardag ser ut är också väldigt olika från dag till dag !
visa dagar vill jag bara ligga under täcket och gråta för jag känner mig så ledsen men andra dagar älskar jag verkligen livet ! jag är en väldigt sprallig tjej blir lätt rastlös ! men folk brukar även säga att jag är en väldigt positiv och glad tjej och jag försöker så gott jag kan även mina värsta dagar! det som är viktigt är att man tar en dag i taget och lär sig hur man ska hantera olika saker.
jag har under lite mer än 7 års tid fått lära mig hur jag ska hantera olika saker även hur jag ska kontrollera min adhd ! så idag är jag inte samma människa jag var för 7 år sedan. Jag har en massa knep för att hantera olika situationer, men verkligen långt ifrån att kunna hantera alla saker.
jag kan vända humör på 3 sekunder jag är antingen jätte glad eller jätte arg/ledsen det finns lixom inget mittemellan för mig.
jag anser inte att min adhd är en sån stor orsak till att jag inte kan vara "normal" människa !
jag har insett att jag är väldigt speciell på mitt sätt och de är väldigt bra !
jag är väldigt öppen med min diagnos!
jag tycker fler borde våga mer öppna om sin diagnos.
sen är de självklart att visa saker beror på min diagnos men jag har lärt mig att man kan inte hela livet skylla på sin diagnos !
jag är nöjd med mig själv tycker om mig själv för den jag är ! & jag är en väldigt underbar tjej jag vill alla väl & älskar att hjälpa folk ! !🌸

Gillar

Kommentarer