Vad värdesätter ni i ert förhållande?

Postad i: samarbete/sponsor

//I SAMARBETE MED Sexleksaker365.se //

Sexleksaker är något som blir mer och mer vanligt att använda och helt ärligt jag personligen älskar det!
Hos sexleksaker365.se har de sexleksaker för alla, för henne/för honom/för par osv.
De har många olika kategorier mer massor av olika saker för alla.
Sen under varje kategori så finns det massor av olika leksaker.
Så gillar man dildos så har dem en kategori för det  eller gillar man vibrator så finns det en kategori för det.
Eller vill du helt enkelt bara har nya sexställningar så finns det en kategori för det, det finns kondomer, glidmedel, till och med en kategori med rubrik sexiga underkläder.
De tror att många tjejer  använder sexleksaker som ett komplement till en sexakt antingen med sig själv eller med sin partner.
De tror även att män gillar väldigt mycket att använda sexleksaker när de har sex på egen hand.
Att använda sexleksaker under sexakten som par hjälper en till mer spänning och att ni kommer varandra närmre och kunna utforska alla hemliga fantasier
Deras paket levereras alltid i diskret paket, vadderat kuvert eller kartong så man behöver absolut inte vara rädd för att beställa för att man inte vill att andra ska se vart man har handlat ifrån.
Leveransen sker via Post Nord eller DHL till ditt närmaste utlämningsställe.
Det tar oftast en arbetsdag innan du får din beställningar, beställer du innan klockan 12 så får du din beställning samma dag.
Jag har ju sedan innan en lufttrycksvibrator och jag älskar verkligen den och kan verkligen rekommendera den för er tjejer där ute. Jag kommer självklart att införskaffa mig fler saker, så har du inte redan en lufttrycksvibrator så gå in och beställ hem en redan idag. Du kommer verkligen inte ångra ditt köp! Men har ni redan den så gå in och kolla deras utbud och beställ hem andra leksaker.
Vill inte köpa till dig själv så köp till din flickvän/pojkvän som julklapp bättre julklapp kan man ju inte få.
Hur underbart låter inte detta?

Så går du i tankarna att du inte vet vart eller vad du ska handla så rekommenderar jag starkt att du går in och beställer från deras hemsida antingen för dig och din partner eller för dig själv eller en julklapp till din partner bättre än så kan det inte bli 😃

Gillar

Kommentarer

Sofie Sjökvist
,
Perfekt tips sambon har ju bestämt sig för att beställa något roligt till mig/oss då våran ångest medecin gör de lite svårare att komma till orgasm 😑😅🥰
ullizbulliz
ullizbulliz,
Den är grym 😍❤️
nouw.com/ullizbulliz