Veckans intervju med anonym

Postad i: Veckans intervju

Denna veckan handlar det om folks förflutna!

Jag har en del som valt att ställa upp både som jag kommer länka men en del som valt att vara anonyma!


Denna gången är det en som valt att vara anonym!

1. Har du råkat ut för något i ditt förflutna du inte kommer glömma? både bra /dåligt ? Vad isåfall ?

Ja, jag har varit tillsammans med en missbrukare för ganska många år sedan som använde hasch och andra receptbelagda läkemedel som han inte behövde egentligen. Han var riktigt otrevlig mot mig flera gånger, tryckte ner mig och slog även till mig en gång.

Men ingen trodde på mig..

2. kan du beskriva känslan under & efter händelsen ?

Känslan att vara tillsammans med en drogberoende var speciell, man kom alltid i andra hand och kände sig aldrig tillräcklig. Efter att vi gjort slut blev det mycket bättre även fast vi hoppade fram o tillbaka till varan flera gånger. Men tillslut var det HELT slut och jag kunde äntligen andas ut, göra något för mig själv och även ta tag i mitt liv exempelvis studier.


3. Har händelsen på något sätt skadat dig ?

Ja det skadade mig inombords & utanpå.. jag började använda mig av självskadebeteende en tid pågrund av att han behandlade mig dåligt. Jag blev skadad inombords för att han tryckte ner mig, blev arg på mig för ingenting och för att han hela tiden bröt sina löften!


4. var det något bra med händelsen ?

Ja, jag lärde mig att jag aldrig kan förändra en människa på något plan! Vill personen missbruka eller liknande så kommer den att göra det oavsett vad jag säger eller tycker! Jag lärde mig också att hantera saker på ett annat vis än tidigare.


5. Hur mår du idag efter händelsen ?

Idag mår jag bra & har äntligen hittat min soul mate! Var jobbigt att lita på han i början men nu är det mycket bättre när jag vet att han aldrig skulle göra som mitt ex!


6. när du ser tillbaka på händelsen, hur reagerar du idag då? Finns det något som hade kunnat vara annorlunda under händelsen ?


Jag känner hat... jag hatar mitt ex otroligt mycket för allt han drog mig igenom. Hatet tar egentligen bara min energi men jag tänker inte på det förflutna så mycket längre! Nu blickar jag framåt!


Tack för att du ställde upp & delade med dig!❤

Låt aldrig någon behandla dig såhär, du är värd så mycket bättre!❤

Gillar

Kommentarer

wilmalindblom
wilmalindblom,
Så bra intervju❤️❤️❤️
nouw.com/wilmalindblom
ullizbulliz
ullizbulliz,