Veckans Inervju med Rebekka

Postad i: Veckans intervju

Denna veckan handlar det om folks förflutna!

Jag har en del som valt att ställa upp både som jag kommer länka men en del som valt att vara anonyma!


Denna gång är vi med oss @Isfeld

Hennes blogg hittar ni HÄR

1. Har du råkat ut för något i ditt förflutna du inte kommer glömma? både bra /dåligt ? Vad isåfall ?

Ja. De är en dålig händelse. Att jag blev hamnade mellan mina föräldrar när de skildes.


2. kan du beskriva känslan under & efter händelsen ?

Min känsla under detta va hemskt. Jag började må psykiskt dåligt pga allt som var mellan oss. Då jag fick ganska mycket på mina axlar. Då jag va tvungen att välja vem jag skulle vara hos då jag hade fyllt 12. Och efteråt mådde jag bara sämre då jag och min mamma började bråkade om allt då. Så jag valde pappa. Och jag kunde se hur min mamma blev förstört pga de. Och de gjorde ont för mig att se de.


3. Har händelsen på något sätt skadat dig ?

Ja. Jag fick gå igenom bup möten och möten hos kuratorn. För att jag hade nästan ingen kontakt med min mamma, och min pappa bara utnyttjade bara mig som en hämnd emot mamma för att hon skulle må sämre än vad hon redan gjorde. Fick ingen uppmärksamhet från någon runt om kring mig och blev självmordtankar. Började skadade mig. Men pappa bara vände ryggen och skylde på att de va mammas fel.


4. var det något bra med händelsen ?

De enda som är bra nu i dag är att jag vet hur min pappa är egentligen . Och efter några år utan min mamma vid min sida så är vi närmare varandra mer än vad vi någonsin har varit.


5. Hur mår du idag efter händelsen ?

Jag är fortfarande förstörd . Mår fortfarande psykiskt dåligt, är rädd att bli övergiven igen av mina nära och kära. Rädd att behöva gå igenom sånt här igen . Har svårt att släppa in någon i mitt liv för att då behöver jag aldrig tänka på att de ska göra ont när de försvinner från mig.


6. när du ser tillbaka på händelsen, hur reagerar du idag då? Finns det något som hade kunnat vara annorlunda under händelsen

Besviken och ledsen hur min pappa betedde sig mot mig och även mot min mamma och lilla syster. Vet faktiskt inte de hade kunnat vara annorlunda . Då min pappa har gjort så varje gång han har skilt sig/lämnat allt.


Tack för att du ville ställa upp!

Du ska inte vara rädd att du ska förlora dina nära och kära, för det kommer du inte att göra!
Du är en otroligt stark människa! ❤

Gillar

Kommentarer

RebekkaIsfeld
ullizbulliz
ullizbulliz,