Veckans intervju med Eva

Postad i: Veckans intervju

Då var det dags för denna veckans intervjuer😄

Denna veckan är ämnet att vara förälder

Denna gången är det http://evsing.blogg.se/ som valt att ställa upp!1 Hur gammal var du nä du fick ditt / dina barn ?

Jag fyllde 26 några veckor efter första barnet fötts. Med barn nr 2 var jag 27 år och med nr 3 fyllde jag 29 några veckor senare.

2 Hur länge hade du och pappan/mamman till barnet varit tillsammans?

När första barnet föddes hade vi varit tillsammans i 3,5 år.

3 Hur ser eran relation med den andra föräldern ut idag ? Påverkas ert/erat barn något av detta?

Vi är idag gifta, vi står nog varandra närmre för varje barn vi fått. Man har liksom gått igenom så mycket tillsammans. Tror bara att det är positivt för våra barn att ha två sammansvetsade föräldrar

4 Hur skulle du beskriva känslan du hade när du var gravid ?

Jag älskar att vara gravid. Har det dock ganska tufft i början av mina graviditeter och mår väldigt dåligt. Sista två graviditeterna har jag fått äta lergigan comp för att ens komma upp ur sängen. Tycker det känns helt underbart när man känner hur den lilla bebisen rör sig i magen, tanken på vilken individ som snart kommer att komma till oss osv.

5 hur skulle du beskriva din känsla efter graviditeten ?

Jag brukar sakna att vara gravid, att sitta i soffan och klappa magen är nog det jobbigaste. Att sitta ogravid och klappa magen känns liksom knäppt, haha! Men att få sin bebis och lära känna den är helt fantastisk men samtidigt tar det mycket energi av en, speciellt om man har flera barn att ta hand om samtidigt.

6 vad är det bästa med att vara förälder?

Att vara förälder är det mest underbara man kan uppleva, kärleken man ger och får, se hur barnen växer upp till starka individer!

Kärleken till barnen. Att se glädjen i deras ögon, se hur dem växer och blir stora.

7 har ditt liv förändrats sedan du blev förälder? om ja, på vilket sätt?

Livet ändras direkt man får sin bebis på bröstet tycker jag. Då blir det bebisen behov som är prio 1 och man själv nr 2. Man måste även börja planera saker på ett annat sätt och det blir svårare att kanske vara spontan som innan barnens tid

8 vilket är det underbarate ögonblicket du har som förälder?

Är nog sekunden jag fått upp mina barn på bröstet! Och att se storasyskonen möta det nya syskonet för första gången.

9 skulle du vilja ha fler barn ?

Just nu är vi nog ganska nöjda, men jooo, på ett sätt skulle jag kunna ha ett helt fotbollslag men ändå inte. Vad som händer om några år vågar jag inte svara på, men mannen säger sig vara nöjd nu iaf.

10 vad är det sämsta med att vara förälder?

Sponatiteten som försvinner på nåt vis. Förr kunde jag bara kolla om där fanns något kul pass på gymmet och dra ner och träna. Nu funkar det inte så, måste se till att mannen är hemma eller att jag har någon som kan ta barnen. Alla som lägger sig i hur jag/ vi är som föräldrar. Hur vi uppfostrar våra barn osv. Jag kan bli knäpp på folk som inte respekterar vårt sätt med våra barn. Har vi en regel så har vi, inte för att andra ska bryta eller lägga sig i.


Tack för att du ställde upp!

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Intressant 😊
nouw.com/belliblonkan