Veckans intervju med Sofie

Postad i: Veckans intervju

Då var det dags för denna veckans intervjuer😄

Denna veckan är ämnet att vara förälder


Denna gången är det @lilladu som ställt upp !

Hennes blogg hittar ni HÄR1 Hur gammal var du när du fick ditt / dina barn ?

1. Jag var 22 år när jag fick barn.

2 Hur länge hade du och pappan/mamman till barnet varit tillsammans?

2. Vi hade vart tillsammans nästan precis tre år när han föddes.


3 Hur ser eran relation med den andra föräldern ut idag ? Påverkas ert/erat barn något av detta?

3. Vår relation är som den var innan. Vi bråkar en del, de gör dom flesta. De är mycket bråk om vart vi ska bo. 100 mil söder ut, eller kvar här, 100 mil norr ut. Jag tror & hoppas att Edwin inte påverkas av det. Han är bara 6 månader så han förstår ju inte riktigt. Annars har vi de jättebra tillsammans!


4 Hur skulle du beskriva känslan du hade när du var gravid ?

4. Först när jag fick se på stickan att jag var gravid så blev det en skräckblandad förtjusning. Jag var inte alls beredd på de. Men jag visste direkt att jag ville behålla barnet & då var jag bara förväntansfull. Jag var otålig. nio månader kändes som nio år.

5 hur skulle du beskriva din känsla efter graviditeten ?

5. Efter graviditeten hamnade jag i en förlossningsdepression. Jag grät hela tiden. Jag var som i en bubbla, jag & bebis. Jag va världens lyckligaste egentligen. Men även när jag va så glad så jag ville hoppa omkring så grät jag. Jag va orolig för ALLT. Jag ville inte åka förbi sjukhuset där jag födde, då bröt jag ihop. Jag ville bara stänga in mej i sovrummet & vara med min bebis.6 vad är det bästa med att vara förälder?

6. De finns så otroligt mycke!! Att få se sitt barn utvecklas. En sak jag ofta tänker på är "Så mycket som min mamma älskar mej, så mycket älskar jag mitt barn & så mycket som jag älskar min mamma, så mycket älskar Edwin mej." När man tänker de så, så känner man sej så älskad & uppskattad. Men jag kan inte svara bara en sak. Om jag tänker riktigt länge så kanske jag kommer på något fyndigt att säga. Men just nu, direkt såhär, så känner jag bara ALLT.

7 har ditt liv förändrats sedan du blev förälder? om ja, på vilket sätt?

7. Ohja! Jag har vuxit som person. Jätte mycket! Jag har kompisar som inte har barn, som är 20 år äldre än mej & jag känner mej mer vuxen än dom. Jag tänker annorlunda, agerar annorlunda & jag känner mej mer mogen än förut. Bara över en natt så blev jag så mycket mer vuxen.

8 vilket är det underbarate ögonblicket du har som förälder?

8. Ojj! Allt, igen! De har ju hänt massor, men ändå inte så mycket på dessa 6 månaderna. Men när jag fick honom på bröstet för första gången. Varje gång han lärt sej något nytt. Man blir så stolt!

9 skulle du vilja ha fler barn ?

9. Både ja & nej. De enda som är nej egentligen är för att jag tänker "hur ska jag kunna ge et eller flera barn till lika mycket kärlek som Edwin får? Hur mycket kärlek finns de i världen??" Men sen tänker jag att självklart. Jag vill nog ha minst 30 till 😂10 vad är det sämsta med att vara förälder?

10. Oron. Utan tvekan. Man oroar se för allt. Att de ska hända mej något, att de ska hända honom något, att jag inte ska kunna hjälpa honom med något, att han ska sluta andas, att jag ska bli sjuk, att han ska bli sjuk, att de ska bli krig... Listan kan göras flera mil lång.


Tack för att du ställde upp!

Gillar

Kommentarer

BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
Hej söt! du glömmer völ inte att följa min blogg tillbaka - från followtrain. kram
nouw.com/blog_of_foodcraft